Inele de logodna in tendinte pentru 2018

Inele de logodna in tendinte pentru 2018

Cu atatea stiluri de inele de logodna existente pe piata la ora actuala, nu este de mirare ca iti este greu sa alegi simbolul care personifica dragostea voastra. Practic, optiunile sunt nesfarsite, dar, ca in fiecare an exista tendinte pentru inele de logodna, ce vor lua avant in 2018. Iata ce inel de logodna trebuie sa ii oferi iubitei tale, tinand cont de cele mai populare stiluri, dar si de preferintele cuplurilor din prezent pentru bijuterii de nunta.

Inele ovale
Nu este un secret ca forma pentru pietrelor centrale pentru actualul sezon este ovala. Inelele de logodna cu taietura vintage castiga popularitate in 2018 pentru aspectul lor unic si curat.

Inele din aur roz
Acestea sunt considerate romantice de majoritatea cuplurilor, iar piatra din centru poate defini stilul purtatoarei. Cu un aspect feminin, acest tip de aur exuda romantism, de aceea nu suntem surprinsi ca apare intr-o multime de colectii de inele logodna.

Inele logodna cu pietricele colorate
Asa cum culorile sunt in tendinte la rochiile de mireasa 2018, in acelasi mod se poarta anul urmator si inelele de logodna cu pietre colorate. De la rubin la smarald, oferta este destul de mare cand vine vorba sa alegi un inel de logodna cu piatra pretioasa.

Inele logodna cu taietura pear
Daca inelele cu piatra ovala sunt potrivite pentru adeptele stilului clasic, cele cu taietura pear reprezinta principala alegere pentru miresele moderne.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest