Inele vintage pentru logodna

Inele vintage pentru logodna

Actrita Grace Kelly a fost promotoarea stilului art deco, un stil definit prin forme geometrice si simetrie. Pietrele sunt triunghiulare, rotunde, patrate sau de alte forme, iar monturile pot fi simple sau ornate.

Te-ai saturat sa privesti aceleasi inele de logodna si verighete pe care le are toata lumea? Daca iti doresti ceva cu adevarat original, bijuteriile cu un aer retro sunt pentru tine. Culorile contrastante de pe un inel vintage de logodna reprezinta alta cheie a stilului.

Inel cu safire din aur de 18 kt, www.degeorgia.ro - 12.834 ron. Inel cu safire 3,79 ct (2,09 ct safir o buc, 1,70 safire mici) montat in 6,68 gr aur de 18 kt. Inelul are certificat de calitate, atesta caracteristicile bijuteriei, o garantie de 2 ani si o intretinere a bijuteriei in mod gratuit pe viata. Acest inel o va face sa strige “DA” si pe cea mai pretentioasa dintre femei!

Zoccai Inel ametist verde 8.78 cts, www.cellini.ro - 9.940 ron. Inel realizat din aur roz de 18 kt decorat cu diamante albe ce insumeaza 0.51 cts si un ametist verde central de 8.78 cts.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest