Inele de logodna tip banda pentru viitoarele mirese

 Inele de logodna tip banda pentru viitoarele mirese

Cine a spus ca in centrul inelului de logodna trebuie sa existe o piatra pretioasa? Acum este la moda inelul de logodna tip banda care se poarta impreuna cu verigheta pe acelasi deget. Aceste inele destinate viitoarelor mirese au design indraznet si arata bine singure sau impreuna cu verigheta, daca aceasta din urma completeaza curbele inelului de logodna.

Benzile de logodna pot fi din platina, aur galben sau aur alb. Cele mai populare modele sunt incrustate cu diamante sau cu pietre pretioase colorate care alterneaza cu cele albe. Astfel de benzi non-traditionale sunt tot mai des intalnite in randul mireselor moderne, care vor sa poarte ceva stralucitor si elegant pentru intreaga viata.

Cea mai mare diferenta dintre o banda si un inel de logodna traditional este ca inelul are diamante mai mici, distribuite uniform de-a lungul inelului spre deosebire de inelul clasic care are o piatra mare la centru. Benzile pot fi incrustate cu o combinatie de diamante rotunde si smaralde, cum sunt cele de la Kwiat, De Beers si Tiffany.

Pentru viitoarele mirese care isi doresc ceva mai subtil, exista benzi tip bagheta punctate cu mici pietre din loc in loc.

Orice ai alege, inelul de logodna pentru eternitate va fi incontestabil unic iar daca este asociat cu verigheta potrivita, atunci vei purta pe degetul inelar de la mana stanga cele mai frumoase bijuterii de nunta pentru totdeauna.

Vezi in galeria foto alaturata cateva inele de logodna tip banda pentru viitoarele mirese.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest