Inel de logodna cu diamant transparent sau colorat?

Inel de logodna cu diamant transparent sau colorat?

Care sunt cele mai populare inele de logodna? Cu siguranta un loc fruntas il ocupa inelele cu diamant, a caror stralucire este apreciata de femeile din intreaga lume. Desi diamantul este cunoscut in special in forma lui transparenta, el poate avea si alte culori, mai rar raspandite ce-i drept. Astfel, exista diamante transparente, roz, galbene, maronii si negre.  

Insa este adevarat faptul ca cele mai valoroase diamante sunt cele transparente, a caror stralucire si greutate (caratele) le dau si mai multa unicitate. Spre exemplu, diamantul Hope de 45 de carate si de culoare albastra, care se afla la Muzeul National Smithsonian de Istorie Naturala, este al doilea cel mai vizitat obiectiv din lume dupa Mona Lisa.

Diamantele au devenit mult mai apreciate si datorita celebritatilor care le afiseaza ostentativ ori de cate ori au ocazia. S-a creat astfel un trend care promoveaza ca inelul de logodna sa fie cu diamant, garantie pentru faptul ca va atrage multe priviri admirative.

Culoarea unui diamant este data de saturatia pe care o are piatra respectiva. Cu cat acesta lasa sa patrunda mai multa lumina, cu atat este mai stralucitor si mai valoros. Diamantul poate avea natural o anumita culoare sau aceasta poate fi obtinuta prin metode chimice.

De ce sa alegi un diamant colorat?

Iubitei tale ii place sa fie unica
Daca iubita ta pune pret pe moda si pe tot ce inseamna unicitate in stilul ei, atunci un inel de logodna cu un diamant colorat cu siguranta va atrage priviri si o va face sa se simta speciala.

Are o personalitate romantica
Daca iubeste filmele vechi si are o personalitate nostalgica, un inel de logodna cu diamant colorat (spre exemplu de un galbui cald) ar reprezenta bijuteria ideala care sa se odihneasca pe degetul ei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest