Pastrarea bijuteriilor de nunta pentru o viata intreaga

Pastrarea bijuteriilor de nunta pentru o viata intreaga

Inelul de logodna si verigheta de nunta sunt printre cele mai pretioase bijuterii de mireasa din posesia unei femei casatorite, din acest motiv ar trebui sa pastrezi aceste obiecte stralucitoare pentru intreaga viata.

Iata cum sa procedezi pentru a pastra inelul de logodna si verigheta de nunta in conditii optime de siguranta, astfel incat sa ai parte de ele vreme indelungata. Avand in vedere valoarea lor sentimentala, dar si materiala, vei dori sa porti cele doua bijuterii pana la adanci batraneti.

Depoziteaza-ti bijuteriile intr-un loc sigur
Pentru ca visul tau sa se transforme in realitate, asigura-te ca bijuteriile tale sunt tinute intr-un loc sigur atunci cand le scoti de pe deget. Cel mai indicat este sa le pastrezi in caseta lor originala sau intr-o husa protectoare.

Curata frecvent inelele
Pentru a indeparta praful, lotiunea si crema de maini de pe bijuteriile cu diamante, foloseste o solutie cu amoniac si apa rece in parti egale. Dupa spalare, lasa-le sa se zvinte o jumatate de ora. Daca porti alte pietre pretioase, evita amoniacul. In acest caz iti poti curata bijuteriile cu detergent de vase si apa calda. Freaca-le usor cu o periuta de dinti, apoi lasa-le sa se usuce la aer.

Protejeaza-ti inelul de actiunea substantelor chimice
Cel mai inteligent este sa iti scoti inelul atunci cand speli vasele, stergi geamurile si folosesti diverse solutii de curatare. Solutiile chimice concentrate sau solutiile abrazive ce erodeaza metalul.

Nu inota cu bijuteriile pe degete
Acestea risca sa alunece in apa si poti sa le pierzi usor la bazin sau la mare.

Tine bijuteriile cu diamante departe de alte podoabe cu pietre pretioase
Diamantele sunt cele mai dure substante de pe pamant, de aceea in contact cu alte pietre, le poti deteriora pe acestea din urma prin zgariere. Prin urmare, pastreaza-le in cutiute separate atunci cand nu le porti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest