Combinatiile de culori, in tendinte pentru bijuteriile cu pietre

Combinatiile de culori, in tendinte pentru bijuteriile cu pietre

Pietrele pretioase i-au fascinat dintotdeauna pe iubitorii de frumos, care au apreciat atat claritatea si stralucirea de exceptie a unui diamant, cat si culorile uluitoare ale celorlalte pietre naturale.

Una dintre tendintele actuale in segmentul bijuteriilor este data de combinatiile cromatice create prin alaturarea acestor minunatii ale naturii si aurul alb sau galben. Rezultatul final consta in bijuterii deosebite, ce se gasesc in magazinul La Rosa si care le vor seduce definitiv pe reprezentantele sexului frumos.

Printre cele mai interesante combinatii de culori se numara alaturarile de aur alb, diamante si safir. De un albastru tulburator, safirul, considerat piatra a destinului, este pus in valoare de diamantele care stralucesc in mii si mii de ape, creand un efect special. O astfel de bijuterie, care se potriveste unei firi independente si luptatoare, este pandantivul LRY261, al carui pret, impreuna cu un lantisor de aur alb de 18K, este 1843 lei.

La fel de apreciata este si combinatia dintre aur alb, diamante si smarald. Smaraldul are o culoare de neconfundat care a ajuns sa fie reprodusa in obiectele ce ne inconjoara, tocmai datorita frumusetii ei de neegalat. Cerceii LRY268 din aur alb, diamante si smarald sunt o marturie a perfectiunii culorii acestei pietre pretioase, iar pretul lor este 5702 lei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest