Caracteristicile principale de care se tine cont in alegerea inelelor de nunta

Caracteristicile principale de care se tine cont in alegerea inelelor de nunta

Alegerea inelelor de nunta, respectiv a verighetelor nu mai este considerata de catre cuplurile de astazi doar o formalitate. Desi inelele de nunta au o valoare simbolica, in alegerea lor mirii trebuie sa tina cont de caracteristicile lor de calitate, mai ales ca urmeaza sa le poarte o viata intreaga.

De la forma la gramaj si de la pretiozitatea materialelor din care sunt facute la aspect, inele de nunta variaza de la caz la caz dupa pret, design si evident, marca.

Iata cateva caracteristici dupa care se aleg bijuteriile de mireasa si verighetele de nunta in particular:

Pretul scazut
Sunt firme care executa verighete in serie la un pret scazut, insa acestea nu au o valoare materiala foarte mare, dar pretul lor economic le face dezirabile in ochii unor cupluri cu buget redus.

Grosimea verighetelor
Desi par delicate la prima vedere, inelele de nunta prea subtiri tind sa se deformeze mai devreme, iar daca au montate pietre pretioase, o data ce se fisureaza, valoarea bijuteriilor scade simtitor.

Verighete practice si confortabile
Alegerea verighetelor trebuie facuta si in functie de confort. O verigheta prea larga poate sa cada usor de pe deget, de aceea este de preferat cumpararea unor verighete usoare si robuste, care isi pastreaza forma initiala.

Intre modern si clasic
Daca inelele cu exterior aplatizat sunt mai moderne, inelele de nunta cu exterior bombat reprezinta varianta clasica. Fiecare pereche poate sa isi aleaga modelul dorit in functie de finisaj, astfel incat de la verighetele moderne mate cu pietre scumpe, forme geometrice si gravuri la verighetele clasice cu modele arcuite, impletite sau florale, pe piata bijuteriilor de nunta exista o multime de verighete din care puteti alege.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest