4 reguli in alegerea bijuteriilor de mireasa perfecte

4 reguli in alegerea bijuteriilor de mireasa perfecte

Ca sa nu iti incarci tinuta de nunta cu bijuterii mireasa, trebuie sa aplici 4 reguli vestimentare atunci cand iti accesorizezi rochia de mireasa. Urmeazea aceste reguli simple atunci cand alegi bijuteriile de mireasa perfecte si vei arata ca o regina.

1. Potriveste bijuteriile la rochie
Tine cont de metalul din care sunt confectionate bijuteriile si ai grija sa se potriveasca cu rochia de mireasa din punct de vedere cromatic. De exemplu, daca mizezi pe o rochie de mireasa alba, bijuteriile din aur galben ar putea intra in conflict cu albul stralucitor al rochiei tale. In acest caz, iti sugeram sa porti perle si bijuterii din platina. Bijuteriile din aur galben sunt potrivite pentru rochia ivory.

2. Tine cont de forma decolteului
La rochiile fara maneci sau cu decolteu inima, alege cercei candelabru, din cristal clar sau cu tenta aurie. Poarta o bijuterie cu piatra protectoare a lunii in care te-ai nascut sau apropiata ca nuanta de florile din buchet.

Daca esti o mireasa sociabila, care adora flirtul, poarta in par doua sau trei flori proaspete sau din matase.

Esti adepta stilului vintage? Adu un omagiu trecutului cu ajutorul unei bratari art-deco din aur sau poarta o banda sclipitoare din pene.

3. Bijuterii pentru rochia cu decolteu in V:
La o astfel de rochie se cuvine sa porti macar un lantisor simplu sau un sirag de perle care emana farmec clasic.

Pentru decolteul in jurul gatului, fie ca porti parul strans in coc sau in coada de cla, bentitele sunt o modalitate foarte buna de a adauga putina stralucire look-ului tau. O poti face si cu ajutorul agrafelor de par cu cristale complicate.

Daca iti este mai greu sa gasesti bijuteriile de nunta potrivite decat rochia de mireasa, exista un duo atemporal format din colier si cercei cu diamante.

Dar cel mai important...
... Fii tu insati. Indiferent de bijuteriile pe care le porti, acestea trebuie sa te reprezinte. Porneste de la aceasta idee si aminteste-ti ca bijuteriile trebuie sa vina in completarea rochiei de mireasa, fara sa o incarce.

Foto: www.theknot.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest