Bijuterii ca-n povesti

Bijuterii ca-n povesti

Ce vor femeile? Sa fie apreciate pentru ceea ce sunt ele: unice, frumoase, spectaculoase. Nimic nu se poate compara cu senzualitatea unei femei in afara de un diamant a carui stralucire este vesnica sau de o perla a carei frumusete naste invidie.

Femeia a fost si este in continuare muza de inspiratie a artistilor, simbolul complexitatii si al frumusetii, motiv de razboi sau argument pentru pace.

Cate femei capricioase, mofturoase si alintate cunoasteti? Insa fiecare e intr-un alt fel. E unica in gesturi, in cuvinte sau atunci cand se supara ori zambeste.

La Coriolan se intampla adesea ca o domnisoara sau o doamna sa stea in magazin si 2 ore pentru a fi sigura ca si-a ales bijuteria care o reprezinta cel mai bine: o bijuterie eleganta, una sofisticata sau una haioasa.

Atunci cand am gandit colectiile de inele de logodna, de exemplu, am explorat universul feminin astfel incat sa vedem ce si-ar dori fiecare tip de femeie si am descoperit 7 tipologii: femeia rebela, romantica, boema, eleganta, moderna, nonconformista si sofisticata. Ne-am gandit la felul lor de a fi, la ce le-ar placea sa poarte zi de zi, pentru tot restul vietii lor, la ce fel de inel le-ar putea marturisi mai bine promisiunea facuta de cel iubit.

Primavara este anotimpul perfect pentru a sarbatori femeia. Firava si totusi puternica, un paradox al lumii in care traim, femeia merita sa poarte trofeul pe care natura l-a gandit special pentru ea - aur si pietre pretioase.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest