Tendinte in manichiura de mireasa pentru vara 2012

Tendinte in manichiura de mireasa pentru vara 2012

Vrei sa fii o mireasa trendy, din cap pana-n picioare? Intr-adevar, nu este chiar atat de usor sa-ti alegi un design pentru unghii inainte de nunta. Insa cu cateva ponturi, iti poti transforma look-ul de mireasa intr-unul de diva hollywoodiana! Ramai alaturi de noi si afla cele mai cool tendinte.

Unghiile cu detalii florale. Arhitectura unghiilor pictate se regaseste frecvent in vara lui 2012: aplicatii florale in 3D, picturi in tonuri contrastante pentru a maximiza impactul. Combinatii de alb si ivory, verde si roz, dar si aplicatii avangardiste de flori din cristale, paiete sau margelute. Pentru un effect ultra-glam, unghiile trebuie sa fie cat mai lungi cu putinta.

Unghiile argintii si aurii. Vara aceasta, auriul si argintiul sunt peste tot! In in voal si accesoriile de par ale miresei, in decor sau chiar pe tortul de nunta. Pana si celebritatile actuale par sa adore auriul, argintiul si particulele stralucitoare, pe unghii. Cele mai noi tendinte in sezonul cald, insa, sunt duo-urile de tonuri contrastante metalizate: bronzul sau auriul verii si argintiu metalizat cu lac incolor. Daca vrei sa fii o mireasa originala, opteaza pentru o manichiura cu lac auriu semitransparent, si decoratiuni cu glitter sau stickere argintii. Si folia de aur sau de argint este o tendinte adoptata fara rezerve de stilistii verii lui 2012.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest