Calendarul de beauty al nuntii perfecte. Tot ce trebuie sa faci cu un an dinaintea nuntii tale!

Calendarul de beauty al nuntii perfecte. Tot ce trebuie sa faci cu un an dinaintea nuntii tale!

Nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii cand vine vorba de viitoarea ta nunta, cu atat mai mult infatisarea ta, asa ca citeste acest calendar de beauty, pentru a sti ce sa faci, in fiecare luna dinaintea nuntii tale.

12 luni inainte

Acum ca te-ai logodit, toti se vor uita la mainile tale pentru a putea observa frumosul inel de logodna. De aceea, ai grija ca unghiile tale sa arate bine tot timpul prin manichiuri periodice (care sunt si o cale grozava de a testa tot felul de stiluri si de oje, pana vei alege manichiura perfecta pentru marea zi).

De asemenea, este momentul sa incepi sa cauti poze cu coafuri si look-uri speciale pe care le poti folosi in ziua nuntii; organizeaza-le si nu uita sa ceri sfatul si parerile celor mai bune prietene.

11 luni inainte

Stabileste o rutina de fitness si excercitii fizice pe care sa le poti face cu regularitate, pentru a te asigura ca nu va fi nicio problema cand vei imbraca rochia de mireasa.

Daca pielea ta este mai capricioasa si ti-e teama sa nu ai probleme in ziua nuntii, cere sfatul unui dermatolog. El iti va spune ce sa faci pentru a preveni orice fel de imperfectiune (cosuri, acnee, pete) si iti va da sfaturile perfecte legate de mastile faciale si tratamentele pe care le poti folosi.

10 luni inainte

Daca iei in considerare optiunea indepartarii parului prin laser, cauta un salon si fa prima programare acum. In plus, este momentul sa incepi sa bei 6 pahare de apa in fiecare zi, pentru a preveni deshidratarea, pentru a imbunatati digestia si pentru a-ti face pielea sa straluceasca de prospetime pana in ziua nuntii.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest