Rebel Events - cumparaturi de nunta dintr-un singur loc

Rebel Events - cumparaturi de nunta dintr-un singur loc

Rebel Events este magazinul viitoarelor mirese practice care nu vor sa piarda timpul la cumparaturi si sa achizitioneze toate cele necesare pentru o nunta reusita dintr-un singur loc. Tot de aici cuplurile care au stabilit data nuntii pot sa incheie contracte cu principalii furnizori de servicii fara sa dea zeci de telefoane.

Abordand un concept nou de shopping, Rebel Events isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos cu o suprafata de 200 mp in care comercializeaza rochii de mireasa, costume de mire, rochii de seara, pantofi de ocazie si accesorii de nunta  (invitatii, marturii, pahare de sampanie, pernute pentru verighete, etc.).

In timp ce doamnele pot cumpara rochii de mireasa Allure Bridals si Alfred Angelo, domnii au de ales intre cateva costume de mire din materiale naturale cu croieli moderne, slim fit, sacouri de ceremonie, smoking-uri si fracuri.

Si pentru ca evenimentul sa iasa ca la carte, Rebel Events ofera cuplurilor aflate in prag de nunta servicii premium in materie de foto-video, muzica, logistica, aranjamente florale etc.

Avand la dispozitie o gama completa de servicii, dar si un magazin complet cu tinute de gala pentru miri, mirese si invitatii lor, produse de papetarie, cosulete cocarde, pernute verighete, candy-bar si torturi, lampioane, viitorilor miri nu le mai ramane decat sa probeze in magazinul din Bucuresti al firmei Rebel Events rochiile si costumele de nunta dorite si sa comande accesoriile aferente unui eveniment reusit.

Sursa: www.rebelevents.ro

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest