Voaluri de mireasa incredibile mereu in tendintele modei pentru 2016

Voaluri de mireasa incredibile mereu in tendintele modei pentru 2016

Daca pentru tine coronita de mireasa si capa nu sunt accesoriile care te caracterizeaza, atunci voalurile de mireasa care nu se vor demoda niciodata sunt acele accesorii incredibile,, care se mentin in tendintele modei si in sezonul viitor.

Fie ca doresti sa porti un voal de mireasa scurt, unul mediu, unul lung sau unul in stil spaniol din tulle cu tiv de dantela, este bine sa stii ca pentru nuntile din 2016 designerii propun inclusiv un voal neobisnuit, incorporat in rochie, ce poate fi asemuit cu pelerina lui Zorro.

Oricare voal de mireasa aflat in tendintele modei arata fantastic, mai ales daca iti ofera oportunitatea sa iti alegi coafura dorita, adaugand look-ului tau putin mister. Si pentru ca look-ul unei mirese nu depinde exclusiv doar de rochia de mireasa sau de coafura, daca te pregatesti pentru o nunta traditionala, ar fi bine sa urmaresti cateva poze cu cele mai in voga accesorii de mireasa ale momentului.

Pentru nuntile din 2016, posibilitatile de a-ti accesoriza rochia de mireasa cu voalul preferat sunt nelimitate, de aceea tu decizi lungimea voalului, dar si culoarea acestuia. Nu uita ca printre tendintele de top din sezonul nuntii voalurile colorate sunt la mare cautare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest