Tiarele - accesorii pe cale de disparitie?

Tiarele - accesorii pe cale de disparitie?

Accesoriile de nunta se schimba de la an la an, iar designerii ne surprind, din ce in ce mai des, cu accesorii care nu sunt tiare, cum ar fi bentitele, agrafele, brosele, palariile, florile sau ghirlandele din flori. Oare unul din motivele pentru care designerii nu prea se mai ocupa de tiare este ca acestea sunt considerate invechite?

Miresele prezentului sunt poate niste mirese ale extremelor, care prefera fie niste accesorii mai simple decat tiarele, fie niste accesorii mai excentrice, mai impresionante decat pot fi delicatele tiare. De-a lungul timpului, tiarele au devenit un simbol al regalitatii, al basmelor si al povestilor cu printi si printese. Nu toate miresele isi doresc sa adopte aceasta imagine de printesa in ziua cea mare, motiv pentru care multe dintre ele vor opta pentru alte accesorii.

Desi tiarele pot fi folosite pentru aranjarea si asezarea traditionalului voal de mireasa, ele nu sunt o necesitate, iar miresele nu sunt obligate sa le poarte. Voalul poate, la fel de usor, sa fie prins cu agrafe interesante, mici clesti de par sau bentite.

In plus, simbolul feminin al nuntii este de fapt rochia, care pentru miresele moderne, care vor sa se tina departe de stereotipuri, va fi mai mult decat suficienta. Aceste mirese moderne, uneori nonconformiste, vor prefera sa inlocuiasca traditionala tiara cu alte accesorii neobisnuite, dar care sa simta ca sunt reprezentative personalitatii lor: agrafe stralucitoare, pene, bentite, flori, betisoare asiatice pentru cocuri, palariute si-asa mai departe.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest