Tendinte in accesorii de mireasa pentru 2013

Tendinte in accesorii de mireasa pentru 2013

Nicio tinuta nu poate fi considerata completa daca acesteia ii lipsesc accesoriile, regula valabila si cand vine vorba de viitoarea ta tinuta de mireasa. Accesoriile de mireasa treuie sa se potriveasca atat ca model, cat si din punct de vedere cromatic cu celelalte piese vestimentare, lucru care face din alegerea accesoriilor o decizie grea. Care sunt tendintele in accesorii de mireasa pentru 2013, vei afla in continuare.

1. Accesoriile vintage.

Cel mai popular trend al lui 2013 va fi cel vintage, motiv pentru care accesoriile in stil vintage ar aduce un touch chic si in-trend tinutei tale. Ai putea opta pentru manusi scurte din dantela completate de un colier din perle sau de o brosa cu aspect si model retro.

Alte optiuni ar putea fi gulerele detasabile din dantela, bentitele finute si romantice sau bijuteriile delicate si feminine din argint sau aur alb.

2. Accesoriile ca pete de culoare.

2013 este cunoscut drept anul culorilor indraznete, asa ca poti fi sigura ca decizia de a introduce o culoare indrazneata in tinuta ta de mireasa va fi una in pas cu moda. In plus, tinuta unei mirese este de cele mai multe ori de un alb mat sau de un subtil ivory, lucru care iti poate permite foarte usor introducerea unor pete de culoare.

Nu-ti fie teama sa optezi pentru accesorii colorate indraznet (cum ar fi rosul burgund, violetul, verdele smarald)!

3. Accesoriile sofisticate

In noul an, nuntile cu caracter sofisticat si elegant revin pe primele locuri, motiv pentru care si accesoriile tale ar trebui sa fie asa. Opteaza pentru piese de o eleganta simpla, dar ai mare grija sa nu exagerezi!

Eleganta sta intocmai in simplitate, asa ca adauga la tinuta ta una sau doua piese de efect, dar nu mai mult, cum ar fi un colier elegant combinat cu o bratara finuta din cristale. 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest