Cum sa-ti alegi accesoriile pentru nunta? Idei, sfaturi ponturi pentru mirese!

Cum sa-ti alegi accesoriile pentru nunta? Idei, sfaturi ponturi pentru mirese!

Cand vine vorba de infatisarea unei mirese, orice detaliu conteaza (indiferent de cat de mic sau de insignifiant pare initial). Impreuna, rochia, pantofii si accesoriile vor ajuta la crearea tinutei si look-ului tau de mireasa, asa ca nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii.

De aceea, va trebui sa iti concentrezi toata atentia asupra alegerii accesoriilor, pentru a te asigura ca vei arata perfect in ziua cea mare. Citeste sfaturile urmatoare pentru a afla cum sa iti alegi accesoriile perfecte pentru nunta!

Momentul ideal pentru a incepe cautarea de accesorii este dupa alegerea rochiei (si daca se poate, dupa alegerea pantofilor). Motivul este unul evident: accesoriile trebuie sa se potriveasca (cromatic, dar si din punct de vedere al modelului si al stilului) cu rochia, pantofii si tematica nuntii. Mare atentie, caci asta nu inseamna ca nu poti cauta accesorii sau firme care sa le produca dinainte de a cumpara rochia!

De asemenea, in momentul in care vrei sa-ti cumperi accesoriile ar trebui sa stii care sunt, in general, preturile  acestora pentru a sti la ce sa te astepti si pentru te asigura ca te vei incadra in buget.

Daca esti o mireasa careia nu-i place sa poarte accesorii, nu trebuie sa-ti faci griji! Este ziua ta cea mare, este look-ul tau si este tinuta ta, asa ca doar tu poti si vei decide ce si cate accesorii vei purta. Intr-un astfel de caz, poti opta fie pentru o singura piesa, de efect, fie pentru mai multe piese delicate, care sa nu te jeneze si cu care sa te simti confortabil.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest