Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels

Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels
Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels

Pe 24.03.2012, intre 10:00-16:00, in Learning House, sediul CROS – Centrul de Resurse pentru Organizatiile Studentesti, are loc Mystic Jewels, un workshop organizat de Interaktiv University in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semipretioase.

 

Workshop-ul se adreseaza femeilor moderne si pasionate de moda, handmade, bijuterii si are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflata intr-o permanenta cautare de frumos, de inovatie si in rezonanta cu aspiratiile unei continue emancipari de natura spirituala.

 

,,Mystic Jewels’’ va fi sustinut de trainerul Daniela Pirlea, tânar designer si participant la diverse workshop-uri, expozitii si tabere de creatie. Ultima expozitie in materie de bijuterii fiind Autor 5, in 2011.

 

In cele 6 ore, participantii vor fi indrumati pas cu pas, vor invata tehnici practice de realizare a bijuteriilor si vor avea asigurate gustarile de prânz, bautura, o mapa pentru notite precum si toate materialele necesare confectionarii unui set de bijuterii.

 

De asemenea, Interaktiv University  ofera participantilor posibilitatea de a-si pune in evidenta calitatile artistice si de a se promova in eventualitatea in care sunt interesati sa porneasca o cariera in acest domeniu. Fiecare participant va aparea pe site cu una dintre piesele realizate in cadrul atelierului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest