Blana - un must-have pentru miresele sezonului friguros

Blana - un must-have pentru miresele sezonului friguros

Daca esti o mireasa a carei nunta va avea loc iarna, afla ca blana (in orice fel de combinatii) a devenit un must-have pentru miresele sezonului friguros. Blana este un element sofisticat, elegant si perfect pentru vremea rece de afara. Citeste in continuare pentru a afla cum poti introduce acest frumos element in tinuta si in accesoriile tale.

Pentru un efect spectaculos, poti alege o capa alba din blanita, stylish si feminina, asa cum este Capa Bella pe care o poti gasi chiar pe shopul ViitoareMireasa.ro. Nu numai ca o astfel de capa i-ar aduce tinutei tale plusul de eleganta si de rafinament pe care ti-l doresti, dar este si o piesa vestimentara practica si perfecta pentru anotimpul friguros, caci iti va tine de cald pe tot parcursul serii.

Optiuni asemanatoare ar fi jachetele, bolerourile si salurile, atat cele lucrate complet cu blana, cat si cele care prezinta acest frumos element doar pe margini.

Daca iti doresti ceva diferit si special, la tinuta ta de iarna ai putea adauga un mic clutch acoperit cu blana alba. Inlocuieste tipicele genti plic sau clutch-uri de mireasa cu o astfel de poseta imblanita, care este chic, moderna si nu poate decat sa atraga admiratia celor din jurul tau.

O alta optiune ar fi o frumoasa si eleganta caciula de blana, la care poti adauga o brosa chic si pe care o poti completa cu manusi albe, de mireasa, cu blanita pe margini.

Pentru un plus de originalitate feminina, ai putea chiar adauga acest element si la buchetul tau de mireasa. Alege sa acoperi frumosul buchet cu blanita, pe care ai putea sa o legi, in final, fie cu o panglica din saten alb, fie cu un colier de perle sidefate. Facand acest lucru nu doar ca vei avea un buchet de mireasa spectaculos, dar va fi si unul foarte fashionable si cat se poate de original.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest