Cum sa combati eficient celulita

Cum sa combati eficient celulita

Orice femeie vrea sa aiba un corp tonifiat si sa arate perfect, fara urme de coaja de portocala pe picioare, abdomen sau fese. Pentru ca pielea ta sa arate impecabil, incepe cu cateva sfaturi de combatere a celulitei.

In principiu, femeile au celulita in proportie de 80%, insa numarul persoanelor afectate de celulita ar putea fi mult mai mic daca fiecare femeie ar urma cateva sfaturi.

Iata cum sa ai grija de corpul tau si sa combati eficient celulita:

- dieta este primul factor important. Daca incepi un program de slabire, incearca sa o iei treptat si sa nu dai brusc jos zeci de kilograme. Acest lucru poate avea repercursiuni negative asupra pielii care isi pierde din elasticitate.

- miscarea este esentiala. O dieta perfecta nu inseamna doar o alimentatie corecta, ci si exercitii fizice regulate. Prin urmare urca scari, plimba-te in parc, mergi pe jos pana la serviciu, daca distanta nu este foarte mare si executa si alte miscari simple, dar de efect pentru un corp ingrijit.

- fa-ti un control medical de specialitate si inlatura cauzele care conduc la un aspect inestetic al pielii. Impreuna cu doctorii, gaseste o alternativa la contraceptivele orale, iar daca retentia de lichide este problema, probabil medicul iti va recomanda sa renunti la sare, dar si la alte alimente ce produc toxine in corp.

- foloseste un dispozitiv de masaj care sa dreneze excesul de lichide din tesutul adipos si sa stimuleze circulatia sanguina
- pentru beneficii maxime, maseaza-ti pielea cu un tratament anticelulitic, cum este lotiunea anticelulitica Multi tone Complex sau gelul Avon Works Cooling Active inspirat de crioterapie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest