Vera Wang - Colectia de rochii mireasa pentru primavara 2015

Vera Wang - Colectia de rochii mireasa pentru primavara 2015

Copilul “teribil” al modei, Vera Wang a pregatit pentru primavara 2015 o colectie de rochii mireasa in nuante intunecate.

Modelele Vera Wang par desprinse dintr-un castel al groazei, dar rochiile de mireasa pentru anul viitor au un look seducator de misterios.

Fiecare rochie de mireasa arata diferit si combina mai multe stiluri. De la mireasa visatoare si plina de senzualitate clasica si pana la mireasa indrazneata care vrea sa poarte o rochie cu decolteu sexy, in colectia de primavara Vera Wang 2015 gasim o multime de vibratii si interpretari creative.

Colectia de rochii mireasa pentru primavara 2015 are ca sursa de inspiratie “usurinČ›a de a fi, delicatetea si disciplina, senzualitatea si seductia.” Vera Wang isi invaluie rochiile de mireasa intr-un aer feeric, conferind fiecarui model o nota de mister si de eleganta.

De la rochiile de mireasa lungi pana la podea cu taieturi sofisticate si linii delicate si pana la rochiile de mireasa cu bretele, realizate din materiale elastice, colectia de primavara Vera Wang 2015 poate fi descrisa ca fiind variata, extravaganta si unica.

Toate rochiile de mireasa din colectia de primavara Vera Wang 2015 arata uimitor si sunt facute sa iti taie respiratie, indiferent de stil.

Deci, daca esti o fana a stilului Vera Wang si adori rochiile de mireasa sirena si rochiile de printesa cu finisaje ciufulite, impodobite cu volane din tulle sau chiffon, urmareste colectia de rochii de mireasa Vera Wang 2015.

Aici gasesti piese elegante, cu design original. Rochiile de primavara Vera Wang le transforma si pe cele mai indraznete femei in mirese speciale si unice.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest