Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare verde menta

Pentru primul eveniment important din viata unui mic crestin, se cuvine ca familia impreuna cu nasii acestuia sa pregateasca pentru marele eveniment cateva articole botez alese cu grija. Astfel, un set format din lumanare si trusou biserica cu decor verde menta este o alegere eleganta care va aduce o nota de prospetime in atmosfera solemna de la biserica. Produsele folosite in cadrul ceremoniei religioase au decor verde menta si sunt potrivite pentru un baietel, iar cei responsabili de achizitionarea lucrurilor pentru biserica vor fi parintii spirituali ai bebelusului.

Lumanarea pentru botez este un articol nelipsit de la ceremonia religioasa. Aceasta este imbracata in pampon de tulle verde menta, are o funda din satin in aceeasi culoare si un ursulet de plus. La biserica, lumanarea va fi tinuta aprinsa de unul dintre nasi, in timp ce preotul oficiaza slujba de botez. Flacara lumanarii sugereaza drumul pe care si-l va alege in viata micul crestin, ghidat pas cu pas de catre parinti si nasi, dar si de catre ingerul sau pazitor, primit in ziua botezului.

Trusoul pentru botez este compus din urmatoarele articole:

prosop alb din bumbac si sapun pentru preot decorat cu banda verde menta din satin si fundita asortata. In mod traditional, preotul se spala simbolic pe maini inainte de infaptuirea slujbei de botez. Prosopul are urmatoarele dimensiuni: 83 x 49 cm.

panza de mir pentru bebelus cu mesajul brodat "Cu drag de la nasi" scris cu litere de mana. Dimensiuni: 105 x 98 cm.

panglica de botez. Aceasta este folosita de preot pentru a lega bebelusul dupa botez. Se foloseste si a doua zi la baita. Panglica este decorata cu o banda satinata si fundita verde menta, in ton cu celelalte piese din trusou.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest