Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz It s a girl

Produsul acestei zile este destinat celor care pregatesc botezul unei fetite. Conform traditiei crestin-ortodoxe, dar si obiceiurilor din tara noastra, nasii sunt cei cere asigura articolele pentru biserica. Propunerea noastra pentru botezul unei fetite este setul biserica format din trusou in landou cu model ingeras si lumanare It s a girl cu tulle roz si ursulet plus.

Setul roz cu banda It s a girl si ingeras brodat, format din lumanare si trusou botez este ideal pentru botezul unei fetite. Rozul este cea mai populara culoare folosita la botezul unei fetite, iar ingerasul de pe panza de mir este ghidul care o va proteja si calauzi in viata pe mica crestina.

Lumanarea botez este imbracata intr-un pampon din tulle roz, panglica roz It s a girl si un ursulet de plus detasabil. Aceasta va fi aprinsa la biserica in timpul botezului si tinuta astfel de unul dintre nasi pe durata ceremoniei. Lumanarea are o inaltime de 33 cm si diametrul de 5 cm.

Trusoul biserica cu ingeras roz brodat si banda It s a girl este ambalat intr-o cutie tip landou, decorata manual in atelierul SelfEvents.ro. Cutia tip landou cu banda It s a girl alaturi de sticluta de mir, sapunul, panglica botez si cutiuta pentru prima suvita sunt decorate manual in atelierul SelfEvents.ro cu panglici si fundite, precum si cu o suzeta roz din sticla.

Cutia landou are urmatoarele dimensiuni: (L x l x h) 34 cm x 19 cm x 7 cm. Trusoul contine urmatoarele piese:

Prosop alb pentru preot realizat din bumbac. Acesta este folosit de catre preot dupa ce se spala pe maini inainte de botez. Dimensiuni: 87x50 cm.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest