Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici

Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici
Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici Cadouri de Sf. Nicolae pentru cei mici

Fie ca pe copilasul tau il cheama Nicolae sau Nicoleta, in ziua de 6 decembrie, micutii care poarta numele primului mos generos din luna decembrie vor primi pe ghetute cadouri speciale. De aceasta zi onomastica, toti sarbatoritii trebuie sa se bucure de daruri multe si felurite. Daca nu ai idee ce sa ii oferi cadou miculului sarbatori, iti oferim noi cateva idei de cadouri pentru Sf. Nicolale. De la bibelouri reprezentand diferiti ingerasi cu aripi la paturici calduroase si caruseluri muzicale, parintii stiu cel mai bine ce tip de cadou i-ar fi de folos copilasului lor.

Statueta ingeras cu carte rugaciuni
Mica statuie infatiseaza o fetita blonda cu aripi argintii, imbracata in rochita. Ingerasul se roaga pentru copilul de care trebuie sa aiba grija ca sa creasca mare si sanatos. Mica statueta este un obiect religios, perfect de oferit in dar cu ocazia Sf. Nicolae.
Comanda acest cadou de Sf. Nicolae de la SelfEvents.ro.

Carusel muzical rosu
Caruselul muzical rosu cu gri, decorat cu mici puncte este un cadou potrivit pentru o fetita gingasa aflata in primul sau an de viata. Aceasta jucarie clasica din lemn cu patru caluti zglobii functioneaza prin simpla rasucire a partii superioare.
Comanda acest cadou de Sf. Nicolae de la SelfEvents.ro.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest