Trend de nunta - Scaune cu personalitate!

Trend de nunta - Scaune cu personalitate!
Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate! Trend de nunta - Scaune cu personalitate!

In 2012, tendintele in nunti revin care mai de care mai inedite si neconventionale, iar miresele moderne care vor o nunta “trendy”, abia asteapta sa le alfe. www.viitoaremireasa.ro iti aduce in prim-plan cele mai cool trenduri in materie de scaune, ca tu sa ai o nunta unica si demna de toata invidia!


Scaunele “ghost”

Fabuloasele scaune transparente reprezinta una dintre cele mai simple modalitati de a da nuntii tale traditionale un aer modern si sofisticat. Daca inainte le gaseai in boutique-uri stilate sau magazine fashion cu pretentii, astazi, ele reprezinta o tendinta majora in decorul de nunta. Transforma-ti petrecerea intr-un eveniment de toata admiratia, abordand un aer contemporan cu ajutorul scaunelor “fantoma”. Daca vrei sa dai nuntii tale un aer “couture”, fara a afisa un look prea modernist, foloseste scaunele transparente, lansand restul decorului neschimbat, traditional. Daca vrei sa afisezi un aer usor futurist, pune pe scaune pernute aurii, bej sau argintii. Esti o mireasa curajoasa, cu un spirit nonconformist? Alege scaune “fantoma” in diferite nuante si coloreaza-ti nunta!

Scaunele decorate cu volane

Anul viitor se poarta rochiile de mireasa garnisite cu volane verticale, orizontale sau flori. Tendintele in decoratiuni, tind si ele tot mai mult catre acest aspect. Renuntandu-se la husele simple decorate cu o funda supradimensionata pe spatar, volanele classy, feminine si elegante se regasesc in 2012 si pe scaune. Volanele nu sunt doar cel mai hot trend in vestimentatia de mireasa, dar si in decorurile de nunta. Se regasesc si in aranjamentele de pe mese, dar si in aranjamentele florale, pe invitatii sau pe torturi. Optiunile in materie de texturi sunt nelimitate: tafta, matase, tulle sau chiar organza. Iar culorile, ei bine… cele mai cautate sunt: auriu, aramiu, fuchsia si mov pruna.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest