10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012

10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012
10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012 10 idei originale pentru o nunta rustica in vara lui 2012

O nunta rustica poate fi organizata in asa fel incat sa se potriveasca personalitatii si gusturilor fiecarei mirese… fie ca esti o mireasa clasica, romantica sau vrei sa aduci putin glam in traditie! Sezonul primavara-vara se apropie si, odata cu el, vin si nuntile in aer liber. O nunta rustica-country este perfecta pentru o mireasa ecologista si cu un buget mai putin pompos. Iata cateva idei originale pentru o nunta rustica, pe care invitatii tai nu o vor uita prea usor!


1. Locatia nuntii. Primul si cel mai important aspect, atunci cand vine vorba de o nunta rustica, este gasirea locatiei. O nunta in aer liber este, evident, cea mai inteleapta alegere: un parc national, zonele de pe langa Lacul Snagov, o casa la tara, o crama, un han, hambar, un grajd/sopron ultra-modernizat sau chiar o plaja insorita! Ideea este sa incorporezi natura si intreaga ei frumusete in cea mai frumoasa zi a vietii tale.

2. Invitatiile de nunta pe care le alegi dau tonul intregului eveniment si ii anunta pe oaspetii tai la ce sa se astepte. Alege ceva original, ce-ti va transpune invitatii intr-o atmosfera rustica si adauga putina feminitate cu ajutorul unor accesorii: danteluta, fundite din rafie, panglici din satin aramiu-teracota sau chiar cateva paie si spice de grau.

3. Rochia de mireasa. Hmmmm… ce rochie de mireasa se preteaza unei nunti rustice? Stim, tocmai ce-ai admirat cea mai recenta colectie Zuhair Murad si te-ai indragostit de o rochie de mireasa cu perle si cristale. Toate femeile adora accesoriile glam, insa, trebuie sa recunoastem ca o astfel de rochie face parte dintr-un alt film. Bineinteles ca poti alege o rochie cu o trena de 5 metri sau una din dantela, cu spatele gol. Insa, indiferent de alegere, ea trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si sa fie lipsita de aplicatii somptuoase precum pietre, perle sau paiete.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest