Posete pentru nunta si cununia civila

Posete pentru nunta si cununia civila

Posetele pentru nunta si cununia civila sunt acele accesorii elegante care completeaza tinuta unei femei rafinate. Posetele de mana pentru nunta au forme si marimi diferite, iar detaliile perfecte accentueaza rochiile de cununie si rochiile de seara ale invitatelor prezente la eveniment.

In categoria posetelor de nunta si cununie civila intalnim genti de mana tip plic, clutch-uri si posete micute asemanatoare portofelelor cochete si elegante.

In functie de formalitatea evenimentului si de tema nuntii posetele pentru cununie pot fi clasice, moderne, in nuante metalice, cu dantela sau imbracate in materiale fine, cum este matasea. Cu un design inedit sunt acele posete de nunta care imita tinutele vestimentare ale mirilor.

Posetele pentru nunta si cununia civila pot fi alese si dupa locatie sau in functie de anotimpul in care se desfasoara nunta. Astfel, pentru o nunta romantica, posetele imbracate in dantela si accesorizate cu detalii florale au un look clasic si sunt accesoriul care intregeste o rochie de mireasa din dantela, in timp ce o poseta glam, care straluceste sub clar de luna va fi alegerea adecvata pentru o mireasa moderna, dornica sa fie in centrul atentiei.

Indiferent de stilul nuntii, atat mireasa, cat si invitatele sale de baza – domnisoara de onoare, mama miresei, mama soacra si nasa – trebuie sa aiba posete elegante, in ton cu formalitatea evenimentului si cu nuantele cromatice care predomina la nunta.

Tinand cont de codul vestimentar impus la nunta si la cununia civila, fiecare femeie va purta la eveniment poseta potrivita din care nu trebuie sa lipseasca trusa de machiaj si alte lucruri personale.

Descopera posete din matase & clutch-uri pline de farmec, precum si genti de mana petite albe sau ivory pentru mirese delicate. Vei gasi, de asemenea si modele de genti de nunta pentru invitate in nuante gold, silver si sampanie. Ele completeaza cu stil rochia de mireasa si rochiile de gala ale invitatelor prezente la nunta sau la cununia civila. Gentile pot fi folosite dupa nunta si la alte evenimente formale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest